kunst

Enkel een kleine gelimiteerde oplages met persoonlijke signering!

Van enkele kunstwerken
verkoop ik ook het orgineel.

Kunstwerken uit Ruach…


Het boek Ruach, een ademtocht bevat een beeldreis van vele schilderijen en tekeningen. Kunst kan je raken, verwonderen en bemoedigen. Elke illustratie die ik in de afgelopen tien jaar tijdens mijn zoektocht schilderde of tekende, bevat diepere lagen. Mensen raakte er door ontroerd, omdat ze ook hun eigen verhaal erin herkennen. Mijn hoop voor het boek en de kunstwerken daarin is dat deze een bemoediging mogen zijn.

Op deze pagina zijn enkele werken te koop als Giclée fine Art-print of hoogwaardige Giclée-repro’s op canvasdoek. Zodat jouw verhaal los van het boek komt te staan en het jouw ruimte thuis mag vullen op een plek aan de muur. Een uniek en kostbaar geschenk voor jezelf of een ander. Om het uniek te houden is er slechts een gelimiteerde oplage beschikbaar.

Voor een kleine bemoediging, verkoop ik ook wenskaarten. Bekijk dit alles in de shop.


Fine Art Prints & Repro-canvassen:

Alle Giclée Art-prints en Giclée-repro’s vragen om maatwerk. Levertijden, verzendopties en de kosten daarvoor verschillen nog al. Vandaar dat ik dit aanbied op offerte basis. Verzendopties, kosten en levering doen we in overleg. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heb je een vraag over een van de kunstwerken, laat dan je gegevens achter in het contactformulier. { De shop is nog in aanbouw, meer kunst zal in de loop van de tijd worden toegevoegd }


Ruach Giclée Fine Art Prints


Ruach Repro Canvas

Winkelwagen

Deze website gebruikt koekjes. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.